برنامه های مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه شیراز در هفته خوابگاه های دانشجویی و هفته سلامت

مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه شیراز به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی و هفته سلامت، اقدام به برپایی نمایشگاه با محوریت “خودمراقبتی و افزایش نشاط” نمود. در این نمایشگاه چهار روزه که از تاریخ شانزدهم تا نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری در پردیس دانشگاه شیراز برپا گردید برنامه های متنوعی از جمله آموزش نحوه تغییر افکار، مسابقه برداشت آزاد و مسابقه بروشورخوانی، معرفی کتاب در کافه کتاب و مشاوره فردی طراحی و با همکاری دانشجویان همیار سلامت به اجرا در آمد.

از دیگر برنامه های این مرکز در این هفته می توان به درج پیام های سلامت روان در اتوماسیون آموزشی و اداری و سایت مرکز و نیز نصب بنرهایی با مضامین خودمراقبتی و ارتقاء شادی در دانشکده های مختلف و مسیر تردد وسایل نقلیه دانشگاه اشاره نمود.

علاوه براین به منظور ارتقاء مهارت های روان شناختی دانشجویان و تسهیل دسترسی آنان به فعالیت های این حوزه، برنامه هایی نیز در سطح خوابگاه های دانشجویی به شرح زیر اجرا گردید.

• برگزاری کارگاه های آموزشی در خوابگاه های دانشجویی
ردیف موضوع مدرس تاریخ مکان
۲ مهارت مدیریت روابط بین فردی خانم آذربون ۱۵/۲/۹۷ خوابگاه ۱۴
۳ اضطراب ما را به کجا می برد؟ آقای عظیما ۱۶/۲/۹۷ خوابگاه چمران
۴ چگونه شادتر زندگی کنیم؟ خانم حیدری ۱۷/۲/۹۷ خوابگاه۱۳
۶ تله های شادی آقای رنجبر ۱۷/۲/۹۷ خوابگاه مطهری
۷ تکنیک های افزایش تمرکز خانم زرین ۲۳/۲/۹۷ خوابگاه ولایت
۸ مهارت حل مسئله خانم محمدپور ۲۴/۲/۹۷ خوابگاه ۱۴ ارم

• نقد و بررسی روان شناختی فیلم
ردیف فیلم مدرس تاریخ مکان
۱ دربند آقای دکتر رحیمی ۱۹/۲/۹۷ خوابگاه مطهری
۲ من سم هستم خانم شهامت منش ۲۶/۲/۹۷ خوابگاه زند

• اجرای بازی های فکری به مدت دو شب

در این راستا و به منظور آموزش روانی دانشجویان همیار، آموزش گروهی “مداخله در بحران های روان شناختی” با حضور دانشجویان همیار فعال در موزه نارنجستان دانشگاه شیراز برگزار گردید و در پایان به پاس قدرانی از تلاش ها و همکاری ارزنده آنان با مرکز مشاوره با اهداء لوح از آنان تقدیر به عمل آمد.