دانشگاه شیراز میزان نمایشگاه منطقه ای نشاط اجتماعی

غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و ارایه ایده های نو و خلاقانه به دانشگاهیان برای ایجاد فضایی شاد و مفرح در محیط دانشگاهی موجب گردید تا مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه شیراز به عنوان دبیرخانه منطقه ۷ مراکز مشاوره دانشگاه های کشور اقدام به برپایی نمایشگاهی با موضوع “نشاط اجتماعی” نماید. در این راستا، نمایشگاه منطقه ای نشاط اجتماعی در تاریخ بیست و هشتم بهمن ماه با حضور کارشناسان و دانشجویان مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۷ کشور در پردیس دانشگاه شیراز برگزار گردید. در این نمایشگاه یک روزه، نمایندگان دانشگاه های شیراز، جهرم، اقلید، هنر شیراز، فیروزآباد، خلیج فارس بوشهر، لارستان و سلمان فارسی کازرون با برپایی غرفه به اجرای برنامه های متنوع در قالب مسابقه، بازی، اجرای آزمون و تهیه دست سازهای هنری پرداختند.

در غرفه دانشگاه شیراز علاوه بر اجرای فعالیت های مرتبط با نشاط فردی، برنامه ویژه نشاط اجتماعی نیز اجرا شد. در این برنامه، دانشگاهیان با امضاء طومار و دریافت پیسکل با پیام “شاد شو، شاد کن” متعهد شدند به مدت ده روز، حداقل یک نفر از اطرافیان خود را شاد نمایند.

در پایان این نمایشگاه که با استقبال دانشگاهیان دانشگاه شیراز مواجه گردید با اهداء لوح تقدیر از تلاش ها و زحمات دست اندرکاران غرفه ها تقدیر به عمل آمد.