رونمایی از سامانۀ الکترونیکی مشاوره در سی‌وسومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

آیین گشایش سی‌وسومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به‌میزبانی دانشگاه شیراز، صبح دوشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

در این مراسم که در تالار شهید آیت‌االله دستغیب دانشگاه شیراز ترتیب یافت، از نرم‌افزار جدید سام (سامانه‌ی الکترونیکی مشاوره) رونمایی شد.دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، در این آیین ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این برنامه در دانشگاه شیراز، اظهار داشت: دانشگاه‌ها در دوره‌ی کرونا در اجرای طرح‌های مختلف در حوزه‌ی سلامت روان ازجمله طرح احوالپرسی پیشرو بودند و در حال حاضر نیز اولین برنامه‌ی کشوری مجموعهی وزارت علوم در دانشگاه شیراز در حال برگزاری است.

جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.